Ofte stilte spørsmål

usynlig

Svar

Trenger jeg henvising?

Pasienter trenger ikke henvisning fra lege eller manuellterapeut for å gå til fysioterapeut.

Våre behandlere

Alle våre fysioterapeuter og manuellterapeuter er godkjente behandlere og har spesialiseringer innen ulike emner. Klinikken har interne fagevalueringer og undervisninger slik at du som pasient kan kjenne deg trygg på at behandlingen du får er faglig oppdatert.

Første- og andregangskonsultasjoner

Det blir satt av mer tid til en førstegangskonsultasjon for å kunne avdekke viktig og relevant informasjon om deg som pasient og problemet som blir presentert. Dersom du har en kompleks og langvarig skade- eller smertetilstand anbefales det å sette av ekstra tid til dette, også i påfølgende konsultasjoner. 

Betalingsordninger

Våre tre manuellterapeuter har avtale om direkte oppgjør med HELFO og kan tilby behandling og oppfølging med kun egenandel som kostnad. Vår fysioterapeut kan tilby konkurransedyktige priser og kort ventetid

Åpningstider

Normal drift er satt mellom kl. 08.00 – 16.00 mandag til fredag. Egne tider kan gjelde ved helligdager og i ferieavvikling. Kontakt oss på tlf 55 90 06 80 for spørsmål.

Bildehenvising og sykmelding

Våre manuellterapeuter kan sammen med pasienten avgjøre om det er nødvendig å henvise til bildeundersøkelse, eller sykmelding fra arbeid.

Tørrnåling / IMS

Intramuskulær stimulering involverer bruk av akupunkturnåler spesifikt mot sensitive punkter i muskulatur, med mål om avspenning av anspent muskulatur og smertelindring.

Parkering

Klinikken vår ligger rett ved klostergarasjen i Bergen sentrum.