Om oss

Oppfølging hos Helse i Centrum

Helse i Centrum består av tre manuellterapeuter med kommunal avtale, i tillegg til to fysioterapistudenter under videreutdanning i manuellterapi. Alle arbeider med refusjonsavtale opp mot HELFO. Klinikken skal være en bidragsyter mot ikke-kirurgiske behandlingsalternativ, men også for oppfølging før og etter operasjoner. Våre terapeuter innehar ekspertise på blant annet langvarig smerteproblematikk, kvinnehelse, mage- og tarmplager, samt treningsoppfølging og veiledning. 

Hjelp til selvhjelp

Helse i Centrum utfører i stor grad hjelp til selvhjelp, med mål om at pasienter i stor grad kan ta del i sitt behandlingsløp. Dette gjør at pasientene potensielt opplever en større grad av mestring og kontroll rundt sin egen helse. Dette er en bærekraftig modell som gir pasienten verktøy for å håndtere tilstander i fremtiden.

Hva gjør vi? Hvorfor velge oss?

Lengre konsultasjoner

Sterk tilknytning til

Universitetet i Bergen,

Høgskulen på Vestlandet,

Haukeland universitetssjukehus

 

Multifaktoriell tilnærming
forankret i beste evidens tilgjengelig

Ofte stillte spørsmål

Trenger jeg henvising?

Pasienter trenger ikke henvisning fra lege eller manuellterapeut for å gå til behandling hos oss. Kostnaden vil vere den samme med og uten henvisning.

Våre behandlere

Alle våre fysioterapeuter og manuellterapeuter er godkjente behandlere og har spesialiseringer innen ulike emner. Klinikken har interne fagevalueringer og undervisninger slik at du som pasient kan kjenne deg trygg på at behandlingen du får er faglig oppdatert. Klinikken har sterke relasjoner til og bidrar i undervisning for studenter ved Høgskulen på Vestlandet, Universitetet i Bergen, samt ansatte og pasienter ved Haukeland universitetssjukehus.

Første- og andregangskonsultasjoner

Det blir satt av mer tid til en førstegangskonsultasjon for å kunne avdekke viktig og relevant informasjon om deg som pasient og problemet som blir presentert. Dersom du har en kompleks og langvarig skade- eller smertetilstand anbefales det å sette av ekstra tid til dette, også i påfølgende konsultasjoner. 

Betalingsordninger

Vi foretrekker bruk av Visa-kort, eller Vipps. Våre behandlere har alle avtale om direkte oppgjør med HELFO og kan tilby behandling og oppfølging med kun egenandel som kostnad. 

Åpningstider

Normal drift er satt mellom kl. 08.00 – 15.00 mandag til fredag. Egne tider kan gjelde ved helligdager og i ferieavvikling. Kontakt oss på tlf 55 90 06 80 for spørsmål.

Henvisning og sykemelding

Våre manuellterapeuter kan sammen med pasienten avgjøre om det er nødvendig å henvise til videre undersøkelser, eller sykmelding fra arbeid.

Parkering og heis

Klinikken vår ligger rett ved KlosterGarasjen i Bergen sentrum. Vi har heis som gjør tilkomst til lokalet overkommelig for de fleste.

Kontakt oss

Telefon: 55 90 06 80

hicbergen@gmail.com

Markeveien 4C
5012, Bergen

 

Åpningstider

Man – Fre — 08:00 – 15:00
Lør – Søn — Stengt

HER FINNER DU OSS